Annons
Annons

Daniella ´s trädgård | Poolbygge i kvällssol

 

Troligtvis är det den sista kvällen med en sådan här kvällssol den här veckan om man får tro väderprognosen. Vi sliter med vårt poolbygge,  men jag måste säga att när det är sådant här väder blir det mer en njutning än en belastning.

Annons

Daniella´s tradgard | Poolbygge i kvallssol_solnedgang

Daniella´s tradgard | Poolbygge i kvallssol

Här har jag försökt att få till en någorlunda sittbar yta. Perfekt i kvällssol!!

Och under tiden poolen fylls på med vatten så närmar sig vårt trädäck sig den sista Azobe-plankan. Kan säga att det har varit ett tufft jobb att lägga tack vare sin hårdhet men eftersom det är livslångt när det väl ligger har det ändå hela tiden känts motiverande.

Daniella´s tradgard | Poolbygge i kvallssol_poolhus

Daniella´s tradgard | Poolbygge i kvallssol_hammare

Daniella´s tradgard | Poolbygge i kvallssol_paus Foto | Daniella Witte

Fredrik tar en välförtjänt paus mot den vägg där kvällssolen varar som längst. Här kommer vi bygga en låååång bänk med någon rolig aktivitet i anknytning. Vilken kan det bli månne?

/D

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar