Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Fruktglädje

Jag älskar dessa träd och har absolut inte fått nog av dem trots att de varit en trend sedan några år. Tvärtom vill jag bara ha fler och lära mig mer om dom.

Daniella´s trädgård_fikonfrukt 3Daniella´s trädgård_fikonfrukt 2Daniella´s trädgård_fikonfrukt 1Foto | Daniella Witte

Det är en stor glädje i sig när man som amatör lyckas övervintra den här typen av växt.  När sedan dom dessutom visar sig bära frukt för första gången  blir det minst sagt dubbel glädje. I alla fall kände jag så när jag plötsligt upptäckte dessa vackra fikonknoppar dekorera trädet, som den här sommaren faktiskt går in på sitt tredje år.

Annons

Har ni erfarenheter eller tips om hur man sköter ett fikonträd på bästa sätt får ni gärna dela med er av dem här. Jag tror nämligen det är fler som är lika förälskade som jag 😉

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar