Annons
Annons

De första tulpanerna

Så var vi här. Ljuset har kommit tillbaka och vi tar in det första vårtecknet. Tulpanerna!

DW_Tulpaner

DW_Tulpaner_vas

Foto | Daniella Witte

För mig var det tulpanpremiär i dag. Kändes faktiskt som den perfekta dagen då vi i morse vaknade till vita fallande flingor följt av en strålande sol…….dessutom jobbade jag bara halvdag. En bra tulpandag helt enkelt 🙂

Annons

Nu lite förberedelser inför kvällen då vi väntar goda vänner på middag.

Kram D

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar