Annons
Annons

Fint med Vildmorot

Vildmoroten syns längs med de flesta vägkanter här ner i Skåne just nu. Den liknar hundkex men är i min smak snäppet vackrare. Blomningen börjar se sitt slut men det gör bara vildmoroten ännu  mer karaktärsfull. Just nu går blomman går från generöst utbrett vit till en lite knotig ihopdragen grön. Älskar det utseendet och tog därför in en liten bukett som jag placerade i ett stilleben.

Annons

vildmorot

Gjorde ett par keramik-blå loppisfynd tidigare i sommar. De skulle nu få sin plats med morotsblomman.

vildmorot 2§vildmorot 3

Foto | Daniella Witte

På pianot tillsammans med Anna´s Dancing Dune blev en utmärkt plats där de nu sprider lite sensommarstämning.

I morgon är det dags för min första jobbdag och den går direkt igång med buller och bång, så nu är det till att förbereda sig mentalt och ladda….

 

Ha en fortsatt skön Söndag!

/D

DELA (31)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar