Annons
Annons

Den magiska dimman

I morse startade jag sakta upp igen efter den trista influensa jag dragits med de senaste dagarna.  Fortfarande lite svag gav jag och Maria oss ut på nytt jobb för Elle Decoration. Det gick över förväntan.

Annons

Träd i dimma

Foto | Daniella Witte

Den magiska dimman låg som ett mjukt vackert täcke över landskapet och vi bara njöt av att få plåta i den, med den. Hade det inte varit för den bitande kylan så hade jag velat stanna kvar hela dagen.

Kram D

 

DELA (7)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar