Annons
Annons

Den optimala stilguiden

dark_57a8c75eddf2b306e8adc273

Ni har väl inte missat Frida´s super-schyssta stilguide. Jag finns med som exempel tillsammans med stil-iconerna Artilleriet The Studio, Christian Duivenvoorden och Lotta Agaton,  i kategorin Expensive Eclectic. Frida beskriver min stil så här: ”Mörka väggar, lek med proportioner, exklusiva unikat / vintage, stora växter”.

Annons

Nu ska det packas för ett dygn i Köpenhamn med den här inspirerande vännen! Följ med oss dit på Instagram vetja.

Kram Daniella

DELA (44)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar