Annons
Annons

Den perfekta vasen

Att hitta den perfekta vasen som både passar för såväl en traditionell bukett blommor som till några kvistar magnolia är inte helt lätt.

Nu har jag faktiskt hittat den! Det gjorde jag när jag plåtade bilderna till AEO studio & Anna Elzer Oscarson´s senaste produkter i kollektionen Dancing Dune.

Annons

Big Bubble heter vasen och är det senaste tillskottet i hennes designprisade porslins-serie.

Foto | Daniella Witte

Även den matta glasyren ”Stone” är en nyhet, och den i kombination med Big Bubble´s lättplacerade storlek och form blir bara vasen så himla klockren.  Den blev därför min personliga favorit och står nu och pryder mitt hem i sin sensuella elegans.

Om ni gillar vasen lika mycket som jag gör har ni nu faktiskt möjligheten att vinna ett exemplar i en tävling som jag just nu kör på Instagram. Missa inte det här!!

Kram D

DELA (6)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar