Annons
Annons

”Den rätta röda”

Färgkombinationerna tillsammans med materialvalen här är bara så bedårande vackert. Stjärnstylisten Gitte Kjær hon kan hon…..Skärmavbild 2016-01-11 kl. 22.19.44

Foto | Anders Schønneman Styling | Gitte Kjær

Inte trodde man att jag skulle börja ta in rött i mitt hem.  Jojomen, här händer det grejer, lite här och lite där. I går var jag och hämtade en provburk ”den rätta röda” hos Nordsjö Idé & design och i morgon ska jag provmåla för en ev. färgsättning här. Fortsättning följer!!

Annons

/D

DELA (17)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar