Annons
Annons

Den runda formens kraft!!

Som skaparsjäl kan jag ju aldrig låta bli ”små” projekt när jag är ledig. Att få vara kreativ utan stress och press är nog något av det mest tillfredsställande som finns. Idag tog jag tag i vår tavelvägg som i ett halvår stått och väntat på mig….

Annons

Runda former pa vaggen

Foto | Daniella Witte

…….och anledningen till att den fått stå ofärdig är för att jag inte riktig haft tiden för ett tavelprojekt, men också för att jag inte varit överens med mig själv vad som egentligen ska få pryda väggen.

I dag började jag hänga upp lite tavlor men kände direkt att det var något som fattades så alla ramar åkte ner igen.

Men så hittade jag den runda spegeln i källaren som jag för skoj skull ville testa…… Yes, där satt den!! Den runda formen var så rätt där, och att kanske rent av fortsätta hänga upp cirkulära speglar i olika storlekar är nog inte vara så dumt det heller. Jomen så får det nog bli 🙂  Fortsättning följer!!

Kram D

DELA (55)
PINNA (3)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar