Annons
Annons

Designveckan | Pause for harmony

Hej från Stockholm!! Första dagen av den här fullspäckade designveckan har gått halvvägs. Vi började dagen med en tidig och väldigt god hotellfrukost här på mysiga Berns. Efter det en grymt bra trendföreläsning med Stefan. Nog den bästa han har haft faktiskt!!

Annons

Efter det begav jag, Maria, Kristin, Jannice och Daniella oss bort till Elle Decoration pressfrukost där alla designprisvinnare (utom årets inredningsbloggare) presenterades i största sekretess. Alltid lika trevligt!!  I i kväll får vi veta vem den lyckliga bloggare är!! 🙂

8 DW_Designweek_day 17 DW_Designweek_day 16 DW_Designweek_day 1

Foto | Daniella Witte

Innan vi pausade för lunch i dag så var vi på visning av Iittalas nya design X Issey Miyako, Pause for harmony.  Där rullade dessa fantastiska bilder av pioner i olika skepnader. Såå vackra att de var värda att plåta av rakt upponer!!

 

Nu ska jag svira om för galafest!!!

Kram D

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar