Annons
Annons

Det bästa med sommaren i färg….

Jag har gjort ett samarbete med den nya färgen LADY Minerals från Jotun. Sommaren är här och jag valde därför att med kalkfärgen tolka mina bästa sommarupplevelser i en egen styling.

Daniella Witte_Jotun_Strandklippor_LU

Den första heter ”Strandklippor” och är min inre gestaltning i färg, struktur och känsla, där jag sitter och tittar ut över öppet hav en skön barfota-dag på klipporna.

Annons

Nyansen jag har använt från Lady minerals heter ”Grå harmoni”. Den har jag målat/penselborstat upp på en strukturerad skiva för att få en råare känsla. Annars rekommenderas färgen att målas på en helt slät yta för bästa resultat.

Daniella Witte_Jotun_ledighet_LUDaniella Witte_Jotun_sommaräng_LU

Foto | Daniella Witte

De två sista bilderna har jag döpt till ”Ledighet” & ”Sommaräng”. Båda är målade med kalkfärgen, i kulören ”Green leaf” och tolkar de semester-fenomen som ger mig ro och ny energi ända in i själen. Just nu ser jag verkligen fram emot en sommar som förhoppnings kommer ge mig mycket av dessa livskvaliteter.

Alla vackra kulörer ur kalkfärgen LADY minerals hittar ni här!!

För mer matnyttig färginspiration kan ni även kika in på LADY inspirationsblogg!!

Ha en fin dag!

Kram D

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar