Annons
Annons

Det fina svarta!

Piano (1 av 1)

Piano (3 av 1)

Piano (2 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Till slut dök det upp via en god granne. Ett svart vackert piano som vi så länge sökt. Nu står det här hemma och vi alla gläds åt den fina svarta möbeln som snart också ska stämmas. Till dess får det klinka falskt samtidigt som det är fungerar som ett snyggt blickfång i rummet. Inte så dumt det heller. Och en pall är vi också ute efter men har inte riktigt hittat den rätta. Kanske tillverkar vi en egen…..

Annons

Härlig helg önskar jag er!

/Daniella

 

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar