Annons
Annons

Det händer på bakgården

DW_onthebackyard1 (1 av 1)DW_onthebackyard2DW_onthebackyard3 (1 av 1) (kopia)DW_onthebackyard4Foto | Daniella Witte

Ett ordentligt skrotupplag var det här för exakt en månad sedan. Nu är det städat, singelbelagt och inramat med både mur och plank. Riktigt, riktigt mysigt faktiskt!!  Jag provade i dag att sätta ut lite möbler. De ommålade träsofforna från Ikea passade fint och stolen P77 blev inte heller så dum……

Annons

Planen för en bakgård till butiken/studion har funnits sedan länge. Tanken var främst att utöka min butik med både café och utomhusinspiration men tiden har gått och saker och ting har inte riktigt blivit som vi tänkte då. I stället  ser vi det nu som en projekt vi vill bli färdiga med och som sedan få se tiden an i hur vi kommer använda ytan. Jag drömmer om lite olika saker men en grej är säker i alla fall, och det är att vi ska ha en härlig fest här 🙂

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar