Annons
Annons

Det härliga terrasslivet!

5 DW_uteliv_feminablogg

DW_Uteliv_parDW_uteliv_par_2Foto & Styling | Daniella Witte

 

På vår terrass njuter vi verkligen som mest soliga dagar som den här. Vi byggde den för snart tre år sedan och det var ingen slump att den placerades på västgaveln, kvällssoldyrkare som vi är 🙂

Annons

Terrassen som helt och hållet är byggt i sten görs lätt mysig och ombonad med en rustika trämöbler, mjuka dynor som går att rulla ihop, kuddar, parasoller, soltak och såklart det gröna. Jag har noga valt ut ett fåtal lite större krukväxter som jag lätt kan hålla efter. Fikon, palm, vinranka och röd lönn tillhör favoriterna här.

Men nu väntar kvällssolen, måste kila!

Kram Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar