Annons
Annons

Det svarta skåpets ”unika”

I bland är det roligt att granska och rannsaka sig själv. Synade mig själv genom det svarta skåpet och vad som pågått ovanpå det…………..

Daniella Witte_Det svarta skapet

Foto | Daniella Witte

Alla bilder är från mitt Instagram-konto och varje gång jag faktiskt gjort min lilla förändring på det svarta skåpet, så har det verkligen varit i syftet att få en förändring.

Annons

Man kan ju se ganska tydligt att jag lurat mig själv oavsiktligt. Det jag kände i förändringens stund var unikt och nytt för mitt öga var i själva verket ”same same but different”,  förutom en och annan enstaka utstickare då förstås, där den svarta Kubus-skålen bytt plats 😉

Hursomhelst har jag i alla fall njutit av den lilla förändring som skedde på skåpet i stunden. Och det är väl ändå det som är huvudsaken. Njutningen av det som vi har omkring oss just nu!!

Kram D

DELA (36)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar