Annons
Annons

Detaljer på avställnings-vagnen

Lediga dagar är för mig en möjlighet till att titta på mitt eget hem med lite mer avkopplande ögon. Dagar som dessa tar jag mig till till att beskåda, flytta runt och komma på nya idéer. Vissa saker har bara stått för att någon gång hitta sin rätta plats. Så har det blivit då jag varken haft ro eller tid för att ge de sitt välförtjänta sammanhang.

Annons

Ett exempel är den gröna växten med sitt stilrena men yviga utseende. Den har bara stått där, på sin felaktiga plats i sin plastkruka men i morse, efter morgonkaffet fick den helt plötsligt sin rätta plats på avställnings-vagen tillsammans med detaljer som hamnat där i ett, vad man kan kalla stilleben.

Foto | Daniella Witte

Tycker faktiskt den gröna växten kom till sin fulla rätt och friskade samtidigt upp hela den där hörnan som annars lätt hamnar i mörker.

Nu tänkte jag passa på att nämna namnet på den gröna växten men jag har banen mig glömt det. Ni kanske kan hjälpa mig?

Ha en fin dag! Kram D

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar