Annons
Annons

Detaljrikedom i Sidney

På andra sidan jordklotet och som en rak kontrast till de hem vi brukar se florera runt på det nordiska nätet. I dag vill jag visa er ett genuint personligt hem i Sidney med en otrolig detaljrikedom.

HOME_SibellaLR007HOME_SibellaLR017HOME_SibellaLR018HOME_SibellaLR005HOME_SibellaLR001-1HOME_SibellaLR014HOME_SibellaLR016Foto: The Design Files

Annons

Hemmet tillhör Stylisten, författaren, designern och den kreativa ledaren Sibella Court. Hon spenderar mycket av sin tid till att utforska inspiration världen över, på marknader, mässor och bakgator vilket man tydligt kan se i hennes inredning. Härligt och en befriande känsla tycker jag!!

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar