Annons
Annons

Diadonna & Daniella Witte inspirerar

Måndag, och den den här veckan står det föreläsning på veckoagendan. Det ska bli superroligt och speciellt fantastiskt inspirerande att den här gången få dela scenen med min bloggkollega och begåvade matstyliste & kreatören Diana Dontsova.

Annons

”STIL & FORM I GOD SMAK”

Daniella Witte och Diadonna inspirerar på NOVA LUND torsdag 28 september 2017. Välkomna kl. 19.30-21.30 till kvällsmingel med tilltugg och goodiebag. Anmäl dig till Novas kundklubb och du får komma kostnadsfritt.

Klicka på länken för att anmäla dig till KLUBB NOVA, Novas kundklubb.

Hoppas vi ses på torsdag!

Kram Daniella och Diana

DELA (53)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar