Annons
Annons

Drömmar om Coqui-Coqui

Så nöjd med det jag har men kan inte låta bli att drömma mig bort till andra platser på jorden då och då!

Jag letar just nu bara min inspiration från utlandet och stötte i dag på detta sköna bildspel hos grymma Cerruti Draime Photographers. Det förtjusande lilla Spahotellet Coqui-Coqui ligger i Tulum och erbjuder ett alldeles makalöst och unikt semesterboende med rum för avkoppling i en helt magsikt miljö.

Annons

Monokrom harmoni! Lugnet som betongväggar och golv ger väcker ett habegär hos mig.

Textilier i naturens palett hör hemma i miljön och mjukar upp stenväggarna alldeles perfekt. Hela stället är format med en inspiration från ruinerna i Tulum.

Coqui Coqui Tulum Residence & Spa har utöver sina sex hotellrum också en helt egen parfymtillverkning som sägs vara magisk.

Foto | Cerruti Draime Photographers

Eller hur ser det fantastiskt ut?

-Jamen, här i Tulum precis vid stranden har jag bestämt mig för att någon gång landa. Lättklädd, barfota med en riktigt bra bok i handen.

Läs om historien till hur Coqui Coqui skapades här!

Kram D

DELA (29)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar