Annons
Annons

Drömmarnas hus

Jag går alltid igång på den här typen av arkitektur, val av nyanser och former. Luftigt med rymd men mer dämpat i sin framtoning. En viss mystik kan anas i mötet mellan ljus och skugga.

Det här huset känns väldigt spännande tycker jag och eftersom både jag och F vill bygga ett helt nytt hus någon gång går detta absolut in i inspirationsarkivet. Hoppas ni ska gilla det lika mycket som jag.

Annons

Monokroma väggar och golv bryts vackert av med rustikt trä och stål. Gillar speciellt tak-konstuktionen och fönstersättningarna som ger huset en personlig karaktär.

Långbänk, krokar och hyllplan längs en vägg är alltid en lyckad lösning för en bra och snygg förvaring i en hall.

Ser härligt ut med poolen i blickfånget genom rummet.

Foto | via Est Living

Mitt största krav den dagen det är dags för att köpa en tomt, är självklart läget. En naturtomt med flera av våra naturtillgångar är drömmen. Inget är verkar vara lämnat åt slumpen i bygget av det här huset. Träden står ståtligt och ramar in precis utanför sovrummet. Väldigt klädsamt till just det här huset tycker jag.

Ha en fortsatt fin måndag!

/D

DELA (24)
PINNA (9)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar