Annons
Annons

Drömmen om ett grönt kök

Jag har alltid varit löjligt förtjust i grönt. Härom dagen sa jag till en vän att jag lätt hade kunnat tänka mig ett grönt kök……

be015d03170b21d586a9b7266581e967_980x0_c_85_ns_v4ladbrooke-3

Foto | Naked Kitchen

……så i dag dök det här köket upp framför mina ögon. Gissa om det satte igång mina gröna köks-tankar igen? -Japp, så var det, men att göra dröm till verklighet är en lång väg i det här fallet. Inte alls läge för att överhuvudtaget nämna sådant projekt just nu, om man säger så 😉

Annons

Det gröna köket kommer från Naked Kitchen får en tumme upp av mig!

Kram D

DELA (28)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar