Annons
Annons

Drömmer om Portugal

Vi sitter just nu och planerar årets semester. Drömmer om att kickstarta sommaren med en resa till Portugal.

Skärmavbild 2016-02-14 kl. 18.27.15

Foto | Via Airbnb

Portugal har jag drömt om länge och det lutar nu åt att vi kommer åka till Cascais som ligger 40 min utanför Lissabon. En fantastiskt mysig stad, belägen precis vid havet. Stranden och naturen där lockar lika mycket som närheten till huvudstaden. Vi kommer i så fall hyra en bil så vi lätt kan ta oss dit. Oj, vad detta land lockar mig nu!!  🙂

Annons

Kram D

DELA (22)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar