Annons
Annons

Dry things

I går åkte jag upp till Stockholm för möten och dagens lunch med Elle Dekoration och de nominerade till priset: Årets inredningsbloggare.

Dry studios har jag velat besöka länge och nu blev det äntligen tillfälle. Där träffade jag projektledaren Emma Aspelin, som över ett väldigt trevligt samtal, bjöd på en riktigt god broccoli-soppa.

Annons

Drythings_blue room

Det här är reklambyrån som i liten skala började skapa sina egna produkter, mest för att få utlopp för en fri kreativitet utöver beställda jobb. Det var så Dry things föddes och har i dag vuxit men en stor portfolio riktigt fina produkter. Alla med hållbarhet och slow design som gemensamma nämnare.

Drythings_calender_memoryDrythings_photoartDrythings_workingplace

Foto | Daniella Witte

Lokalen är så fantastiskt fin och charmig. Här samsas alla kreatörer i ett härligt ”organiserat kaos” med fullt av olika färdiga, och ofärdiga projekt.  Finsnickaren höll till i ett litet rum, vägg i vägg med köket där även en smart kontorsplats hade fått sin plats. Compact living-lösningar i en helhet som var så oerhört snyggt och tilltalande.

Innan jag begav mig vidare till den nya designbutiken Prespective studio, köpte jag med mig en av dessa vackra alster som ska få en plats i vår hall därhemma.

/D

 

 

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar