Annons
Annons

Dukning i molnens färger

Härom dagen hämtade jag ett paket på posten med en gåva från Mimou och Trendgruppen PR. Tusen tack!!

DW _ höstdukning_Mimou

DW _ höstdukning_Mimou2

DW _ höstdukning_Mimou3Foto | Daniella Witte

Innehållet var både i form och stil helt i min smak. Tallrik, skål, mugg och en liten behållare med lock.  Jag älskar ju svart och inte minst när det kommer till bordsporslin. Maten ser ju så god ut på en svart tallrik.

Annons

Med en skön fredagsenergi och med inspiration kvar av färgerna från gårdagens inlägg fick jag för mig att svänga ihop en höstdukning som förhoppningsvis ska inspirera er såhär inför helgen. Inga typiska höstfärger kanske, men ack så vackra.

Höstsol till er!!

/D

 

 

 

 

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar