Annons
Annons

Egentid med bubbel

En avkopplande liten stund för mig själv innan helg brukar vara den perfekta nedvarvningen efter en intensiv vecka.

Avkopplande badrumFoto | Daniella Witte

Bäst är när jag får min eftermiddags- promenad följt av en ett glas bubbel, ljuv musik i den bärbara högtalaren och en riktigt varmt vårdande dusch.

Annons

Bilden är från vårt ”Masters bathroom” och stylad för reportage, men på ett ungefär kan det se ut så här en perfekt fredag.

-Vet ni, det verkar nog som det kan bli så här bra om en stund om inget annat  oförutsägbart slinker emellan 😉

 

Ha nu en riktigt skön helg allihop!!

/D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar