Annons
Annons

Elle Decoration Swedish design award

Lever fortfarande på den fantastiskt roliga kväll vi hade på galan i går.

Och, årets inredningsbloggare bleeev……. Frida Ramstedt med bloggen Trendenser. En grymt smart och driven kvinna som helt klart var väl värd det fina priset. GRATTIS!!

Annons

Alla som fick pris denna kväll kan ni läsa om här!!

vimmel_MNO_0184-700x1048

På röda mattan. Jag i mitten med mina fina kolleger Maria och Tina Hellberg!!

Vad tycker ni om min klänning från Bitte Kai Rand ? Det är ju alltid lite klädångest innan en sådan här tillställning men jag kan avslöja att jag kände mig väldigt fin i den:)

Kram D

DELA (76)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar