Annons
Annons

En dröm om Marrakech

Jag tillhör dem som ännu inte upplevt färgstarka Marrakech. Såklart vill jag dit och har varit på gång att boka en resa flera gånger…….

marrakech-morocco-beth-kirby-21

Foto | Beth Kirby

I dag blev jag påmind igen när Beth Kirby (Local Milk) lade ut en superfin Marrakech-guide med hennes bästa tips därifrån. Så här nära boknings-knappen har jag aldrig nog varit. Herregud så inspirerande!!

Annons

Ni hittar guiden den här!

DELA (37)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar