Annons
Annons

En efterlängtad bloggfrukost

Jag åt i dag frukost med mina fantastiska bloggkollegor som också är mina vänner. Anna, Jannice, Susann och Sofie. De är verkligen lika kloka som kreativa och nu när jag sitter här och skriver känner jag så innerligt vilken viktig och stor betydelse dessa kvinnor har för mig.

Annons

Vi hade inte träffas på länge men så äntligen i dag var det Anna som bjudit in till sitt nya och så himla fina hem. En fantastik funkislägenhet nära havet i Malmö.

Anna_matplats

Lägetheten hade Anna och hennes man renoverat så snyggt och inredningen andades blå havsbris med gyllene och jordiga inslag. Intresset för antika möbler trädde fram väldigt personligt och allt var så balanserat i en mix av gammalt och nytt.

Anna_susann_JanniceAnna_matplats_pankakorSofie

Vi har alltid väldigt roligt när vi ses. Alla pratar mycket, ofta samtidigt, och detta brukar vi strukturera upp genom att vi går en ”runda” då var och en får berätta om vart man är och vill i livet just i stunden. Då coachar vi varandra, stöttar och ger idéer. Något som faktiskt är en bristvara när man jobbar som egenföretagare. Just därför blir det så betydelsefullt vid våra träffar.

Anna_matplats_soffaAnna

Foto | Daniella Witte

Ja, blått är bara så snyggt!! Det var vi alla väldigt överens om……. 🙂

Tack snälla Anna för en härlig och energigivande start på dagen!!

Kram D

 

DELA (32)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar