Annons
Annons

En femstjärnig camping

Det fruktansvärda som händer i vår värld får mig att den här helgen vilja packa ihop och flytta ut i skogen där ingen hittar mig och min familj…………… tar så klart mitt förnuft till fånga och vill kämpa för vår planet men tillåter mig ändå att tänka så, bara i dag också.

Annons

Med stark anknytning till mina känslor tyckte jag det här huset passade bra i dag.

Jag har bloggat om Vipp´s snygga fritidshus tidigare. För 4,5 miljoner kan man nu få Vipp Shelter levererat till sin tomt,  helt klar att börja bo i. Det sägs att t.o.m toalettborsten ingår. Skärmavbild 2015-11-15 kl. 12.05.54

vipp-shelter-table-lamp

vipp-shelter-kitchen

vipp-shelter-bedFoto | Vipp

Hur snyggt och tilltalande det än är, känner jag att det här huset verkligen kräver sin tomt. Inte vill man väl bjuda en massa grannar på ett levande skyltfönster, eller är det jag som är känslig där? Det här huset tycker jag ska stå mitt ute i naturen precis som Vipp själva visualiserat det.

Läs mer här!!

/D

DELA (23)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar