Annons
Annons

En flirt med 70-talet

-Usch, men vad har hon för sig nu, tänker ni kanske.

Faktum är att jag visst gillar det här och är väldigt inspirerad av 70-talet just nu. Utmaningen är att få till en fin balans tillsammans med andra ting som får känslan att bli någonting nytt och inspirerande.

Annons

70-talsinspiration 270-talsinspiration _ kristallampa70-talsinspirationFoto| Daniella Witte

Jag gillar vårt ”nya” bord massor, som en gång i tiden tillverkades av Cado. Det är ett av mina senaste auktionsköp hos Lauritz.com. Designen står Poul Cadovius & Susanne Fjeldsøe Mygge för.

Nu gäller det att hitta de stolar eller pallar som passar bäst till. Jag håller hela tiden utkik men det är inte helt lätt så har ni något bra förslag är alla tips välkomna 😉

Den cool/tjusiga lampan finns i olika utföranden och är också en sådan detalj som flirtar med 70-talet. Den kommer framöver säljas i min webbshop när den får sin så väl värda nystart. Mer om det snart.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar