Annons
Annons

En grön & lyckad kombo

Det var av en slump jag tog in fikonkvistarna som brutits av i den skånska ( och ack så ovälkomna ) stormen.

En god kombo_fikon_daggkapa 2

En god kombo_fikon_daggkapa 1Foto | Daniella Witte

Ställde dem fint i två av mina favoritvaser på bordet. I andra änden av rummet fick jag syn på en fin bukett med pioner tillsammans med en annan blomma jag fått av en kär vän. Pionerna var överblommade men den andra blomman, Daggkåpan såg fortfarande fin ut.

Annons

Jag tittade för en sekund på mina tilltufsade fikonkvistar och vände direkt blicken på daggkåpan igen. Det gick då upp för mig att jag precis kommit på den perfekta kombon. Fikon + Daggkåpa = Sant . Jippiii!! 🙂

/D

 

 

DELA (30)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar