Annons
Annons

En husdröm i Grekland

Kombinationen skandinavisk design med utländska influenser och material, kan nog bara bli ett lyckat koncept. Jag är väldigt förtjust i blandningen i alla fall och fick nys om den här arkitektritade villan i Grekland som bevisar just den där perfekta kombon.

Annons

Stram exteriör arkitektur med raka linjer byggt i ”klossteknik” får en mjukhet av handslaget sten och massiva trädetaljer. Även interiören är i grunden kal och monokrom med ljusa stengolv och vitputsade väggar. Rotting, platsbyggda trämöbler, runda former och mjuka textilier blåser liv och ger det här hemmet en skön avslappnad känsla.

Foto | Block722 Architects

Kolla in hur naturen sveper in över taket i en perfekt övergång. Ja, här hade man sannerligen inte haft något emot att hänga med en vy utanför som gör stället än mer sagolikt sett från en husälskares glasögon.

Sådana här inspirationer behöver vi höstlika dagar som dessa. Här är det just nu 13 grader och full storm.

Nåväl, det är tur man fortfarande jobbar och med massor av annat att tänka på än vädret. Fast känslomänniska som jag är påverkar det där ”rusket” mig lite ändå, det ska jag vara ärlig med att erkänna.

Kram till er!

/Daniella

DELA (173)
PINNA (9)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar