Annons
Annons

Ett drömhus i skogen

Vipp_shelter_2Vipp_shelter_5_daniellawitteVipp_shelter_4_daniellawitteFoto | Vipp

Danska Vipp överraskar verkligen med sitt nya modulhus. Jag gillar idén skarpt och dör lite grand varje gång jag ser deras ombloggade bilder. De går rakt in i hjärtat då min dröm alltid har varit att äga ett litet hus mitt ute i ingenmansland där lövskogen och sjöarna överträffade allt annat..

Annons

Avståndet dit skulle inte vara så långt från där vi bor och dit skulle jag åkt med familjen så fort batterierna behövde laddas, eller bara för att få tillbaka inspirationen när den tröt. Ett perfekt break helt enkelt!!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar