Annons
Annons

En julkrans av fönsterlav

I år har jag ju fallit för den här grågröna färgen till jul…….

Visste ni att fönsterlav kommer från den tiden då det användes som mellanutfyllnad i fönster för att samla fukt. Här kommer det till användning i en vacker julkrans. Och färgen, ja den är så klart grågrön 🙂

Annons

Krans-14-700x1050

Krans-20-700x1050

Krans-2-700x1050Foto | Flower & Feasts

Det är fina bloggen Flower and Feasts som är på tapeten igen med ännu en vacker skapelse.

Här får du en detaljerad beskrivning för hur du går till väga!!

/D

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar