Annons
Annons

En korg för plädar

Handgjord korg_hmhomeFoto | Daniella Witte

Ganska snabbt gick det upp för mig att vi saknade förvaring till dynor, madrasser och filtar på vår nybyggda uteplats. Problemet är inte löst än men den här fina korgen från HM home som jag köpte i veckan, blev i alla fall en perfekt förvaring till de värmande plädar vi sveper om oss kyliga sommarkvällar .

Annons

Korgen verkar inte finnas på hemsidan men är köpt i Malmö´s butik på Gustav Adolf´s torg.

/D

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar