Annons
Annons

En kvick juldekoration till entrén

Jag fixade snabbt lite julfint vid vår entré. Behöll faktiskt både Buxbomen och taklökarna eftersom jag tycker dem är så tacksamma året om. I stället adderade jag till traditionellt granris och två julkransar som nu pryder vår massiva pardörr.

Annons

DW_entrétrappa_jul_krans_granDW_Julkrans_dorr

Färdigköpta kransar (som jag kan återanvända) tillverkade i något slags brunt ris, dekorerade jag medvetet lite halv-slarvigt med fin Kryptomeria. Så fin med sina små kottar tycker jag.

DW_entrétrappa_jul_dorr

Foto | Daniella Witte

Till kransarna lade lite granris på trappan och en lykta som jag försöker hålla tänd så mycket det bara går. Detta känns alldeles lagom och stämningsfullt för mig. Mys!!

Nu bär det snart av på en liten minisemester. Jag ska överraska min man med något alldeles speciellt och han har ingen aning…..

Kram D

DELA (139)
PINNA (106)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar