Annons
Annons

En ljuvlig bukett pioner

Pionerna står i full blom och det finns väl inget vackrare att ta in och ställa i den finaste vas man har.

Fredagsblomman pioner 2Fredagsblomman_ pioner 1Foto | Åsa- Karin Flower and feasts

Hittade dessa ljuvliga bilder hos blomsterkonstnärerna Åsa och Åsa-Karin med bloggen Flower and fests  . Varje vecka bjuder dom på riktigt härliga inspirationer  på deras alldeles unika vis.

Annons

Happy Friday!!

/D

DELA (21)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar