Annons
Annons

En ljuvlig påsk väntar!

Glad påsk (1 av 1)

Glad påsk 2

Foto: Daniella Witte

Avkoppling och mysiga stunder med nära och kära står överst på önskelistan kommande dagar.Även inspirerande platser på ljuvliga Österlen ser jag fram emot att besöka. Jag har några favoritställen jag inte vill missa men planerar inte in för mycket då de spontana stoppen oftast är roligast en helg som denna.

Annons

Här är några av mina Österlens-pärlor med fokus på inredning:

Alma & Artur – In en stor härlig lada samlas inredning i stort och smått från främst Indien. En upplevelse!

Kabusa Design factory – En design-möbelbutik i ständig förändring.

Reunion home – 100% Marrokanskt

 

Glad Påsk bästa ni! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar