Annons
Annons

En lyckad poolfest

Förra året inledde vi en ny tradition för våra vänner. Vi firade in sommaren med en ordentlig poolfest. I lördags var det dags igen. Med godhjärtade vädergudar och en fin planering blev festen helt fantastisk med bad och dans hela hela natten lång….

Annons

Våra vänner bidrog med otroligt mycket positiv energi och såklart var det mycket därför festen blev så lyckad som den blev. Men trots ett underbart härligt gäng krävs det utöver det en hel del förberedelser och planering innan man bjuder in 45 personer på ett 12-timmars poolgille.

Här kommer några bra tips för ett lyckat poolparty:

Daniella Witte_ Poolparty_poolPoolparty_lounge

Förbered väl och tänk att alla aktiviteter som sker under festen ska kretsa kring poolen. Även för gäster som inte badar, ska inte upplevelsen vara något annat än poolliv. Skapa därför många sittplatser med poolutsikt. Vi använde våra solsängar som bänkar. Även tältet med borden där vi åt var sidan om poolen.

poolparty 2016_matilda

Värm upp poolen till 30 grader. En för kall pool framkallar alldeles för många badkrukor och det får absolut inte hända.

Sen är det väldigt kul med aktiviteter. Vi delade in gästerna i lag som efter välkoms-drinken fick möta varandra i Pool-volley, Boule och Kubb. Lagen fick dessutom uppdrag under festen som avlastade värdparet avsevärt. Tex. Duka fram buffén, plocka undan skräp, och se till att alla gäster hade dricka i sina glas, fixa nattamat mm……….

poolparty 2016_ poolpoolparty 2016_volley 2

Älskar när vinnarinstinkten och lagandan är på topp…….

Poolfest 2016_boulpoolparty 2016_fotografkidnappningPoolfest 2016_mia

Boule och Kubb är både enkla och sociala aktiviter som passar de flesta.

poolparty 2016_djsebbe

För att vara 100% säker att det ska bli en lyckad fest så finns det tre saker man absolut inte ska missa:

Boka en DJ! -Musiken är inte allt men nästan. Detta är ett kapitel som inte ska skötas av gästerna om det ska bli någon kvalitet. Vår stjärn-DJ Sebbe spelade och vi dansade verkligen hela natten lång.

Beställ mat! -Vi beställde från en catering-firma som heter Lazise . Hur gott som helst och så mycket mindre jobb.

Poolfest

Satsa på stämningsbelysning! – Utöver befintliga poollampor och trädgårdsbelysning så är festliga ljusslingor ett måste. De förhöjer partystämningen avsevärt och ramar in festområdet så att det känns mysigt. Tänk bara på att välja en belysning som funkar ihop med en pool. Led-lampor i plast är det som gäller och vi köpte de som går att koppla i hop till önskad längd.

/D

DELA (179)
PINNA (2)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar