Annons
Annons

En mustig ton av Kärleksört

Daniella Witte _ karleksort_2Daniella Witte _ karleksort_3Daniella Witte _ karleksort_1Foto| Daniella Witte

Nu försöker jag ta till vara på det som finns kvar i trädgården innan alla löv faller och vintern plötsligt är här. Kärleksörten är nästan överblommad men väldigt vacker i sin dämpade rosa ton.Vissa blommor tycker jag är finare när de har börjat vissna. Till våra mörka inslag av ek här hemma passar blomman väldigt bra som en mustig färgklick. Höstlikt och fint!

Annons

 

Fler tips om hur man dekorerar med blommor och grönt hittar ni hos mina begåvade bloggkollegor Åsa & Åsa-Karin.

 

/D

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar