Annons
Annons

En mysig helg på Strandbaden

Vi valde verkligen den perfekta helgen för två härliga dagar på Falkenberg Strandbad. Samtidigt som regnet piskade utanför fyllde vi vår helg med varma bad, goda middagar och många avkopplande timmar framför en varm, sprakande brasa……

Annons

Redan i somras hade vi bokat in oss på hotellet tillsammans med goda vänner, och hade därför fram till nu haft den här helgen he att se fram emot. Så välbehövligt!!

Falkenberg strandbad 1Falkenberg strandbad 3Falkenberg strandbad 2

Lobbyn tyckte jag var speciellt fin. En otroligt härlig atmosfär med skön stämning. Här tog vi en drink framför brasan med soft musik i bakgrunden samtidigt som vi spelade ett parti kort.

Falkenberg strandbad 4

Det var som sagt inget vidare väder utanför men det glömde man bort med den här utsikten från vårt rum på bästa läge. Kan tänka mig att här är helt ljuvligt sommartid.

Falkenberg strandbad 6Falkenberg strandbad 11

Tre-rätters middag fyllda av nya goda smaker tillsammans med våra vänner Maria och Håkan. Utsökt gott och så himla mysigt!! Jag tror utan att överdriva att vi nog satt här i drygt tre timmar. Så skönt att för en gång skull släppa alla tänker på tid och måsten.

Falkenberg strandbad 10Falkenberg 10namnlöst

Foto | Daniella Witte

Spaet var helt fantastiskt fint. Rena linjer i marmor och grön italiensk mosaik. Här ägnade vi flera timmar både vid badet men också i rummet med den stora brasan. Här låg man i sköna sängar och bara slappade, käkade nötter och drack vatten. Så skönt!

Alla fyra gjorde en riktigt härlig behandling tillsammans, som heter Ivory. Den kan jag verkligen rekommendera om ni åker till någon gång. Har inte känt mig så ren och len på länge, som efter den.

Med den här underbara helgen bakom mig känner jag ny energi och kraft för hösten som komma skall. Precis vad jag behövde!

/Daniella

 

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar