Annons
Annons

En naturlig jul

Hus inbaddat av snogranarEn naturlig julSuddig julgranpepparkakastryckd516c349b9da1e8faea0b80c363d6487Foto | Pinterest

Julen är verkligen bäst naturlig och den känslan känner jag att vi åstadkommit på vårt sätt här hemma, det är så mysigt nu. Om jag fick önska en enda sak till så hade lite vit snö satt den allra sista stämningen.  Hoppas in i det sista på att den ska komma ändå…..

Annons

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar