Annons
Annons

En naturligt levande färg

Vi kör vidare på temat färg!!

Alldeles nyligen hade Jotun pressvisning där dom presenterade sin nya satsning Lady minerals .

En kalkfärg med naturliga pigment som kan man kan få i hela 21 olika kulörer.

Annons

8cac70a89fb626a1_800x800ar92bf41fbcb2bbfde_800x800ara76b5cba15c58522_800x800ar

Foto | Siren Lauvdal | Styling | Jannicke Kråkvik & Alessandro D’Orazio

Stylingen i bilderna är verkligen helt rätt till den här typen av färg. Naturlig levande!

Jag har själv bestämt mig för att prova färgen så längre fram kommer ni med all säkerhet få se ett resultat av det här på bloggen.

 

Kram D

 

 

DELA (17)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar