Annons
Annons

En udda designklassiker i huset!

DW_designfynd1 (1 av 1)DW_designfynd1 (2 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Det är inte så lätt att inreda sitt hem till det där personliga som vi alla drömmer om. Nej, tvärtom är det ganska svårt men ger man det tid och är konsekvent i sin stil så uppnår man känslan till slut.

Annons

För att dra ett eget exempel på det så har jag sedan en tid börjat aktivt leta efter udda exemplar av kända designklassiker. Jag samlar till en fin samling stolar som vi ska ha runt vårt nya matbord och senaste fyndet är den här godingen av Charles Eames, formgiven 1948. Nyproducerade sådana ser vi i var och varannan inredningstidning och tyvärr gör det att jag tröttnat för länge sedan, men formen gillar jag skarpt och föll därför för den här lite ovanligare varianten.   Gillar speciellt att den går i gränslandet mellan att vara både ful och snygg beroende på hur man ser på den 🙂

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar