Annons
Annons

En pall till önskelistan

I dag var jag på Norrgavel i jobbärende och precis som de senaste gångerna jag besökt butiken kunde min blick inte slitas från den där pallen………

Norrgavel_pall-3-benFoto | Norrgavel

…………….den hade ju passat perfekt in hos oss till våra mörkbetsade ekgolv. Sen är den inte bara en vanlig pall, nej den har något extra i sin form som bara tilltalar mig så himla mycket.

Annons

Nu är pallen med stort P uppskriven på önskelistan i alla fall så får vi se om den kanske någon gång blir min en dag 🙂

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar