Annons
Annons

En plats för morgonsol

DW_Morgonsol-3-av-11 DW_Morgonsol-2-av-1 DW_Morgonsol-3-av-12Foto | Daniella Witte

Jag diggar morgonsol lika mycket som kvällssol och sedan vi flyttade in här har jag verkligen saknat en naturlig plats ute där morgonsolen når med sin värme.

Nuförtiden gör jag inga förhastade beslut så vi har verkligen känt oss för vart den perfekta platsen skulle  kunna vara. Valet blev precis utanför vår nya köksingång men problemet var att det blåste en hel del där (som det gör ute på skånska landsbygden).  Effektiva som vi är när vi väl bestämt oss smackade vi upp ett plank i tidstypisk stil i rasande fart ena dagen och målade det grått nästa dag. Och vips hade fått världens skönaste uteplats i morgonsol. Tjohoo!

Annons

Platsen har dock en hel del kvar rent inrednings-mässigt men fram till dess kommer vi ändå kunna njuta av många koppar kaffe här :)

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar