Annons
Annons

En riktig lampklassiker

Fina lampor kan jag jämföra med snygga skor. Man kan aldrig ha för många…….

Louis-Poulsen34079_ny-e1444312747202

louis_poulsen_04

louis_poulsen_01Foto | Pia Winther för Loius Poulsen

……och håller man sig inom den klassiska ramen kan de med en varsam hand få hänga med livet ut.

Annons

Louis Poulsen visar här sina tidlöst eleganta lampor i miljöer som ligger väldigt mycket i tiden just nu – men kunde dock lika väl passa in i en interiör som var aktuell för 10, eller för all del 30 år sedan år sedan. -Det är en riktig lampklassiker det!!

Ha en fin fredag!!
/D

 

 

 

DELA (18)
PINNA (2)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar