Annons
Annons

En sommardröm i Portugal

Nu börjar jag längta efter semestern. Den kommer jag bl.a tillbringa i Portugal. Ser så himla mycket fram emot den resan.

Fram till dess får jag dämpa längtan med lite inspirerande bilder från det som jag tror är ett väldigt vackert land. Hittade den här galet snygga sommarbostaden som faktiskt går att hyra om man så vill och har råd till det. Håll till godo!

Annons

cotesud1cotesud6cotesud3cotesud4

En ombyggd och varsamt renoverad gård med en väldigt minimalistisk och skön arkitektur. De underbara stengolven och inredning i massivt trä värmer upp sådär perfekt. Lägg märke till marmorn som ligger som en avdelare mellan rum och stengolv. Oförutsägbart men väldigt snyggt.

Vad säger ni? Visst hade man utan problem kopplat av här under sin semester. Läs mer om bostaden här!

 

Kram D

 

DELA (65)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar