Annons
Annons

En sommarkväll här hemma….

DW_ensommardaghemma (3 av 1)DW_ensommardaghemma (4 av 1)DW_ensommardaghemma (2 av 1)DW_ensommardaghemma (1 av 1)DW_ensommardaghemma (4 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Just nu har jag och familjen några sköna semesterdagar hemma. Kvällen i går var bara helt fantastik. Vi hade goda vänner på besök och jag passade på att ta några snabba bilder………….. En kväll att minnas!!

Annons

Nu njuter vi vidare av ytterligare en härlig sommardag!

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar