Annons
Annons

En spartansk gotlandsdröm

Det här huset som ligger på Gotland hittade jag för ett tag sedan och sparade det då i min inspirationsmapp med namnet ”Sommarhusdrömmen”………….

Sommarhusdrommar 8

Sommarhusdrom 2

Sommarhusdrom 5

Sommarhusdrom 1

Sommarhusdrom 6Foto | Home by Dean

Spartasnskt på en rofylld plats. Enligt mig är det precis vad ett sommarhus behöver för att kännas fulländat.

Annons

/D

DELA (21)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar